Privacy policy

Do-it the Signmakers BV, gevestigd aan Het Straatje 4f1, 8081 RN ELBURG is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

  • Do-it the Signmakers
  • Het Straatje 4f1
  • 8081 RN  ELBURG
  • www.doit.nl
  • t. 0525 680676
  • KVK 62534882
  • BTW NL854856286B01

Als functionaris Gegevensbescherming van Do-it the signmakers BV is benoemd mevrouw M. Hageman. Zij is te bereiken via info@doit.nl

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Do-it the Signmakers verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@doit.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Doel en basis voor het verzamelen van gegevens

Do-it the Signmakers verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling 
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Do-it the Signmakers analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 
  • Do-it the Signmakers verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

Als je niet jouw persoonsgegevens verstrekt aan Do-it the Signmakers BV kunnen orders niet afgehandeld en verstuurd worden.

Contactformulier

Voor het gebruik van het contactformulier vragen wij je om de volgende gegevens te verstrekken: naam, e-mailadres, telefoonnummer en organisatie. Wij zullen je persoonsgegevens alleen gebruiken om contact met je op te nemen over het ingevulde contactformulier. Het is ook mogelijk om je via het contactformulier voor onze nieuwsbrief aan te melden. Wij gebruiken hiervoor jouw ingevulde naam en e-mailadres. Uitschrijven is mogelijk onderaan iedere nieuwsbrief.

Nieuwsbrieven

Je kunt jezelf aanmelden voor onze nieuwsbrief. Hiervoor vragen we jouw naam en e-mailadres te verstrekken. Zo blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws. Je kunt altijd gebruik maken van de uitschrijfmogelijkheid onderaan iedere nieuwsbrief wanneer je deze informatie niet langer wilt ontvangen.

Offerteaanvraag

Als u een offerteaanvraag doet hebben we uw naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we contact met u opnemen over de offerteaanvraag en u op de hoogte houden over de offerteaanvraag.

Geautomatiseerde besluitvorming

Do-it the Signmakers BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Do-it the Signmakers) tussenzit

Tijdsduur bewaren persoonsgegevens

Do-it the Signmakers bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen aan de hand van de richtlijnen van de belastingdienst. 

Uit laten schrijven bij Do-it the Signmakers  kan gedaan worden door middel van een email naar het volgende email adres: info@doit.nl onder vermelding van UITSCHRIJVEN

Delen van persoonsgegevens met derden

Do-it the Signmakers verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Do-it the Signmakers blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

Derden die informatie met persoonsgegevens van Do-it The Signmakers verwerken zijn:

  • www.belastingdienst.nl
  • www.tamek.nl
  • www.postnl.nl
  • www.askoeriers.nl
  • www.vandeez.nl
  • www.vevida.com
  • www.gofaso.com

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Do-it the Signmakers gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Wij  gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Lees voor meer informatie onze cookieverklaring.

 

Soort cookie Doel Partijen waar we mee werken
Functioneel Functionele cookies zijn cookies die nodig zijn om de site goed te laten werken. Deze cookies plaatsen we zelf.
Web statistieken Deze cookies gebruiken we om doit.nl te verbeteren aan de hand van je bezoek. Google Analytics: Webanalytics

Tracking- of advertentiecookies

(wij gaan hier in de nabije toekomst gebruik van maken)

Met deze cookies verzamelen we informatie over gebruikers en bezoekers van onze website zodat we voor jou interessante advertenties kunnen laten zien. Adwords (Google): Advertenties
     

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 16 mei 2018. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Do-it the Signmakers en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@doit.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Do-it the Signmakers wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Do-it the Signmakers neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze functionaris of via info@doit.nl.